Menu

Qucina presents Meet the Chef: Oliver Rowe

Op 16 en 17 maart 2013 organiseerde Qucina enkele kookworkshops met de Britse kok Oliver Rowe. Deze chefkok is onder andere bekend van het BBC-programma ‘The Urban Chef’, waarin hij werd gevolgd in zijn zoektocht naar uitsluitend regionale producten voor zijn Londense restaurant. Tijdens de workshops stonden regionale seizoensproducten centraal.

Samen met de deelnemers ging Oliver en Qucina aan de slag om de regionale producten om te toveren tot een fantastisch menu. Oliver Rowe werd bijgestaan door de goedlachse slager Toine Schreinemachers, die een prachtige livedemonstratie vleesbewerking gaf. Mieke van Dooren van Passie voor Vis liet zien hoe je een paling fileert. Oliver kwam speciaal voor deze workshops naar Venlo.

Klik hier voor de foto's van de workshops op onze Facebookpagina.

Menu Meet the Chef: Oliver Rowe

'Serumse' paling met Grubbenvorster knolselderij, radijsjes, kervelroom en 'Serumse' zuurdesemkruimels
-
Echte Echter Livar T-Bone steak met gegrilde 'Baolderse' asperges en een saus van cantharellen
-
Chocolade met caramelbrownies en crème fraîche met een overheerlijke Venrayse rabarbercompote

© 2012 - 2017 Qucina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel