Menu

Twee jaar geleden organiseerden wij ook de Boerenmarkt Venlo. Maar liefst drie edities in de zomer en een heuse kersteditie in december. Je kon er terecht voor al je dagelijkse biologische boodschappen en de meest heerlijke streekproducten. Tevens was er genoeg te proeven en te zien. Maar liefst 24 verschillende deelnemers hebben deel genomen aan onze markt. De reacties waren overdonderend positief.

Iedere editie organiseerde we ook een side-event. Zo hadden we tijdens de eerste editie de 'Langste boerenontbijtafel van Limburg' georganiseerd. Van de opbrengst hiervan hebben wij biologische producten gekocht en geschonken aan de Voedselbank in Venlo.

Tijdens de tweede editie boden we een podium voor enkele inspirerende gastsprekers tijdens 'Stand-up FOODIE'. Zo kwam onder andere Lotte van FoodGuerilla een heus 'Broccollege' geven en kwam Waste Watcher Thomas Luttikholt handige tips geven om foodwaste aan te pakken.

Tijdens de derde editie hebben we een 'Kookboeken-swop' georganiseerd. Massaal leverden mensen hun oude kookboeken in die ze niet meer gebruikten. Per ingeleverd boek mocht je tijdens de markt weer een nieuw kookboek uitzoeken.

© 2012 - 2017 Qucina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel