Menu

Waar staan wij voor?

Je kunt bij ons terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Alle producten kun je met een bewust en gerust hart in je boodschappenkar leggen. We bieden een waanzinnig mooi assortiment biologische, lokale en duurzame producten aan. Ook zal er ruim aandacht zijn voor glutenvrij, vega(n) en gezond. In onze winkel helpen we je met goed advies en de meest heerlijke en verrassende recepten. Ons uitgangspunt is makkelijk, gezond en bewust boodschappen doen, zonder dat je er bij hoeft na te denken. Wij noemen dat: 'Bewust Lekker!'.

Dagelijks is er vers gebakken brood te krijgen in onze bakkerij, liggen de meest heerlijke verse groenten en fruit op je te wachten en kun je op verschillende plekken in de winkel proeven van het lekkers er in de winkel te koop is. Meer dan 200m2 winkeloppervlakte zorgen er voor dat je terecht kunt voor al je biologische boodschappen.

Hoe het begon...

Wil jij weten waarom wij een Buurtsuper openen? Bekijk hier ons crowdfundfilmpje...

01-06-2016, Venlo Nieuws

Onlangs zijn we uitgeroepen tot 'Ondernemer van de Week' door Venlo Nieuws. Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op. Zij hebben onlangs ook een leuke reportage opgenomen toen wij gingen koken met de deelnemers van de Performenz Afvalrace. Kijk hieronder maar eens...

© 2012 - 2017 Qucina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel