Menu

Algemene voorwaarden voor catering

Wij besteden grote aandacht aan de samenstelling van onze menu’s en denken graag met je mee. Wij hebben een aantal uitgangspunten geformuleerd die wij hanteren bij cateringopdrachten. Als je een opdracht bij Qucina bevestigt, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Je gaat deze afspraken aan met The Bengers Company v.o.f., handelsnaam Qucina’s Buurtsuper , geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 58667997.

Bestelling

Bestelling vindt bij voorkeur in overleg plaats, zodat we goed op de verwachtingen en wensen kunnen inspelen. Eventuele allergieën en/of dieetwensen worden hier ook besproken.  Dat kan telefonisch of bij ons op locatie. De bestelling bevestigen wij door middel van een e-mail, waarop we van jou ook een bevestiging verwachten.

Aantal personen

In verband met het voorbereiden en bestellen van de catering vragen wij uiterlijk één week van tevoren het definitieve aantal personen door te geven. De uiteindelijke prijs is gebaseerd op dit aantal.

Annulering en wijziging

Wij besteden veel aandacht aan liefde aan elke cateringklus. Van het uitzoeken en testen van de beste ingrediënten, tot en met het voorbereiden van kruidenmixen en marinades. Daarom hebben we drie termijnen waarop je kunt annuleren.

1.Annuleren kan tot een week van tevoren kosteloos, mits wij nog geen kosten voor de catering hebben gemaakt. Dit geldt voor opdrachten tot €1000. Bij opdrachten boven €1000 brengen wij 10% van het cateringbedrag in rekening.

2.Bij annulering binnen 72 uur voor de catering zijn wij genoodzaakt om 50% van de catering in rekening te brengen. De catering wordt niet geleverd.

3.Bij annulering binnen 24 uur voor de catering wordt het volledige bedrag van de catering in rekening gebracht. De catering wordt niet geleverd.

Bezorging & retournering materialen

  • Bij bestellingen boven de €250 bezorgen we de catering gratis tot een afstand van 10 km (startpunt Roermondsestraat 80 in Venlo). De schalen en toebehoren van de catering halen wij weer bij je op.
  • Woon je verder weg of bestel je voor minder dan €250, dan rekenen we €1,00 per kilometer bezorgkosten. Het ophalen van de schalen en toebehoren van de catering is niet hierbij inbegrepen en daarvoor hanteren we dezelfde bezorgkosten, indien je deze wilt laten ophalen.

Warm of koud

Catering wordt in principe koud afgeleverd, tenzij anders afgesproken. Wij bieden de mogelijkheid om de catering verwarmd klaar te zetten op de locatie, inclusief warmhoudschalen. Dit is een meerprijs van €2,50 per persoon.

Wel of geen servies

Catering wordt mooi opgemaakt geleverd. Dit is exclusief servies, bestek en borden voor je gasten. Dit kun je bijbestellen voor een meerprijs van €1,80 per persoon. 

Prijzen en betaling

  • Wij hanteren een betaaltermijn van 14 dagen.
  • Onze prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Aansprakelijkheid

1. Wij bereiden en vervoeren de catering met inachtnemen van de hygiënecode van de VWA Nederland en de HACCP-norm binnen de EEG. Na het ophalen of afleveren van de catering bent u zelf verantwoordelijk voor de juiste omgang hiermee.

2. The Bengers Company is nimmer aansprakelijk voor welke schade dan ook geleden door opdrachtgevers en/of diens gasten en/of degenen die hen vergezellen en/of derden, tenzij de schade het directe gevolg is van opzet of grove schuld van The Bengers Company.

© 2012 - 2017 Qucina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel