Menu

Een lamp om je vingers bij op te eten! De Parmigiano Reggiano is de koningin onder de kazen. Daarom verdient deze lamp het mooiste plekje in de keuken, huiskamer of kantoor van elke foodie.

In 2011, tijdens een culinaire vakantie door Italië, hebben wij ons hart definitief verloren aan de Parmigiano Reggiano.

Door ons bezoek aan een Parmezaanse kaasboer raakten we onder de indruk van het hele proces rondom deze kaas. Als echte kaasliefhebber besloten we iets leuks met deze inspiratie te doen. Zo kwamen we op het idee om er een mooie lamp van te maken; de Parmesan Cheese Lamp. Dit viel zo in de smaak bij vrienden en familie dat we een webshop hebben geopend.

Inmiddels is er een luxe versie van  de lamp beschikbaar; de Parmesan Cheese Lamp DLX. Hou je meer van trendy/nostalgie: dan is er de Parmesan Cheese Lamp GRATE. En voor wie één lamp niet voldoende is hebben we ook de prachtige Twins gemaakt. Dit zijn twee DLX'en naast elkaar en afgewerkt met een mooie RVS plafondplaat.

We maken de lampen helemaal zelf en op bestelling. Sinds onze start heeft de lamp in verschillende media aandacht gekregen, denk aan Jamie Magazine, De Smaak van Italië, Delicious en Culy.nl, LA Times en de Chicago Tribune.

 • Parmesan Cheese Lamp DLX
  Parmesan Cheese Lamp DLX

  Voor de echte liefhebbers is er de Parmesan Cheese Lamp DLX.

  De lamp heeft dezelfde grootte (43 cm doorsnede x 25 cm hoogte) als een echte Parmigiano Reggiano kaas en is uitgevoerd met dezelfde details.

  De kap is gemaakt van…

  € 275,00
 • Parmesan Cheese Lamp Grate
  Parmesan Cheese Lamp Grate

  Met enorme trots presenteren wij de nieuwste telg in de Parmesan Cheese Lamp-familie de 'Parmesan Cheese Lamp Grate'!

  Met een waanzinnig mooi RVS binnenwerk en een 'ouderwets' stoffen strijkijzersnoer is deze lamp een super…

  € 275,00
 • Parmesan Cheese Lamp Twins
  Parmesan Cheese Lamp Twins

  De Parmesan Cheese Lamp Twins bestaat uit maar liefst 2 DLX lampen, voorzien van een mooie grote RVS plafondplaat. Voorzien van dezelfde details als die heerlijke Parmigiano Reggiano kaas. Ideaal wanneer je de lampen boven een…

  € 525,00
© 2012 - 2017 Qucina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel